Successos
Societat 06/08/2011

El nombre d'objectes de venda ambulant decomissats a Barcelona augmenta un 47% al juliol

El dispositiu de l'Ajuntament de Barcelona per prevenir la venda ambulant ha permès decomissar 122.634 objectes i 45.889 llaunes de beguda. També s'han fet una quarantena de detencions

Agències
1 min

BarcelonaEl nombre de decomissos d'objectes destinats a la venda ambulant il·legal i de llaunes de begudes ha augmentat un 47,4% a Barcelona al juliol respecte del mes de juny, segons ha informat avui l'ajuntament barceloní en un comunicat.

La Guàrdia Urbana de Barcelona van confiscar un total de 122.634 objectes i 45.889 llaunes de beguda, es van fer una quarantena de detencions i es van imputar 66 persones per haver infringit les ordenances municipals, en el primer mes del dispositiu especial per prevenir la venda ambulant.

Entre les actuacions més significatives, en destaca el precinte i la retirada del gènere destinat a la venda ambulant que es distribuïa des d'un establiment situat al número 6 del carrer Sant Pau. També es va interceptar el material d'un local que es dedicava a la venda de marques de roba falsificades i d'un altre que proporcionava CDs i DVDs falsos per distribuir-los, situats al carrer Sant Pere Mitjà i Súria.

El nou govern municipal de Barcelona ha assenyalat en un comunicat que la lluita contra el fenomen de la venda ambulant il·legal s'ha convertit en una de les seves prioritats, per evitar que aquesta pràctica, que contravé les ordenances municipals, "es converteixi en un fet quotidià als carrers i places de la capital catalana".

La Guàrdia Urbana ha creat un grup de 40 efectius que reforcen la vigilància en els punts principals de la zona centre, el Parc Güell, la Sagrada Família i els eixos comercials.

stats