Publicitat
Publicitat

ICV acusa el Govern d’acceptar que es fumi en espais d’Eurovegas

El Govern ha detallat a ICV les modificacions legals que permetran fumar en "espais concrets" d'Eurovegas. S'intentarà blindar l'entrada a menors de 16 anys. El partit ha demanat compareixences

Quan ahir el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, va assegurar que ja s'havien superat totes les traves urbanístiques perquè Eurovegas s'instal·li al delta del Llobregat, també podia haver ampliat l'acord –només pendent dels "últims serrells"– a les modificacions legals que tenen a veure amb sanitat i que permetran que es pugui fumar "en llocs concrets" de les instal·lacions del macrocomplex d'oci i negoci.

Així ho va comunicar divendres de la setmana passada un alt càrrec de la màxima confiança del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell –el departament de la Generalitat que centralitza la negociació, juntament amb Presidència i Territori i Sostenibilitat–, al diputat d'ICV-EUiA, Joan Boada, i al tinent d'alcalde del Prat, Sergi Alegre. "Es modificarà tota la normativa que calgui amb la col·laboració de l'Estat", va explicar ahir Boada a l'ARA.

Podeu llegir-ho a l' ARA Premium.

Més continguts de Societat

  1. La Torre Agbar serà finalment un hotel, segons els seus propietaris

    L'Ajuntament havia assegurat fa dues setmanes que el govern no faria cap "excepció"

  2. La UB estrena nou logotip inspirat en Oxford i Harvard

    La nova imatge inclou la frase en llatí 'Libertas prefundet omnia luce' [La llibertat ho inunda tot amb la seva llum]

  3. Brutal agressió d'uns lladres a una dona durant un robatori a Barcelona

    Els Mossos d'Esquadra busquen els autors, que han estat gravats en vídeo