Societat 04/02/2013

La PAH de Sabadell aconsegueix la dació en pagament per a l'afectat que va motivar la tancada a Unnim

Després d'un matí de protestes i converses amb l'entitat, els activistes han anunciat que el cas d'Ahmed s'ha resolt i que han aconseguit, a més, l'opció d'un lloguer social de 120 euros

Ara
1 min

BarcelonaLa crispació pel desallotjament aquest diumenge a la nit de les persones que s'havien tancat en una oficina d'Unnim de Sabadell per reclamar la dació en pagament per a Ahmed, un veí que no podia fer front a la hipoteca, s'ha traduït en un degoteig de protestes a diverses oficines de l'entitat. A Sabadell, després d'una llarga conversa entre cinc representants de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i d'Unnim a la seu central de l'entitat, el cas s'ha tancat, segons la Plataforma, amb la dació en pagament i la possibilitat d'un lloguer social de 120 euros perquè Ahmed, la seva dona i els seus tres fills no es quedin sense sostre. "Hem guanyat", ha sentenciat la PAH de Sabadell a través del compte de Twitter.

Durant tot el matí, a diversos punts del país, com ara Barcelona o Girona, s'han repetit les concentracions de suport a Ahmed a les portes d'algunes oficines d'Unnim. De fet, des de dijous, membres de la PAH de Sabadell es van tancar a l'oficina d'aquesta entitat al barri de Torre Romeu de Sabadell per reclamar la dació en pagament per a aquesta família, a qui l'entitat reclamava un deute de 4.300 euros. Han aconseguit la dació en pagament i el lloguer social. Part del lloguer social es destinarà, segons la PAH, a saldar el deute, que quedarà liquidat en cinc anys.

stats