Societat 20/04/2011

V-Energy Drink retirarà l'anunci que posa en dubte la capacitat de treball dels hospitalencs

L'alcaldessa assegura que la companyia li ha comunicat la retirada dels anuncis

Acn
2 min

L'Hospitalet de LlobregatL'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín ha afirmat que l'empresa responsable de la campanya de V-Energy Drink retirarà els cartells que proclamen, per exemple al metro de Barcelona, "treballa com un suec encara que siguis de l'Hospitalet". Aquest dimarts Marín va trametre una carta a l'empresa, nascuda a Austràlia, per expressar la seva indignació. Marín va afirmar a l'ACN que el missatge publicitari estava "insultant els ciutadans de l'Hospitalet". Aquest dimecres, al seu Twitter, diu sentir-se orgullosa de la seva ciutat i la seva gent mentre que a la pàgina a Facebook de la beguda energètica s'hi poden llegir missatges de queixa de diversos conciutadans, fins i tot el d'un regidor.

"L'empresa responsable de la campanya m'ha comunicat que la retiren. No podia ser d'una altra manera", afirma Marín al seu compte a Twitter, missatge en el qual afegeix que "no podria ser d'altra manera". Diu també sentir-se orgullosa de la seva ciutat i de la seva gent.

Aquest dimarts Marín es va mostrar indignada en conèixer l'anunci i va afirmar que el consistori que presideix estava estudiant emprendre accions legals per tal de, va dir, "protegir el dret a la imatge dels ciutadans". La campanya, afirmava l'alcaldessa, "atempta contra allò més preuat que pot tenir una persona, en aquest cas, la dignitat dels ciutadans de l'Hospitalet".

Mentrestant, a la pàgina a Facebook de V-Energy Drink que fa servir per promocionar la beguda, creixen les crítiques contra la campanya. En destaca la del regidor d'EUiA, Alfonso Salmerón. "Mai ens han regalat res i som el que som gràcies a anys de treball, esforç i respecte", afirma. També els diu que, en cas que retirin l'anunci i demanin disculpes, els convida a una "visita guiada per l'Hospitalet a càrrec d'un servidor".

V-Energy Drink es comercialitza des del 1997 a Oceania i també s'exporta a altres països.

stats