Societat
Societat 19/08/2011

Els bombers localitzen un segon cos al canal de Seròs

Els Mossos d'Esquadra investigen si el cadàver correspon al camioner de nacionalitat txeca desaparegut a Albatàrrec la matinada de dijous

Acn
1 min
Els equips de rescat treballen a la vora del canal de Seròs

LleidaEls Bombers de la Generalitat han localitzat cap a tres quarts de deu del matí al canal de Seròs, entre Montoliu de Lleida i Sudanell (a la comarca del Segrià), el cos sense vida d'una segona persona, que podria correspondre al camioner de nacionalitat txeca desaparegut a Albatàrrec (el Segrià) la matinada de dijous, tot i que de moment no s'ha confirmat.

Una dona de nacionalitat txeca va denunciar dijous cap a les dotze del migdia als mossos la desaparició del seu marit, també de nacionalitat txeca i de mitjana edat, amb qui viatjava en camió. Segons fonts policials, la dona va explicar que cap a les dues de la matinada l'home havia decidit remullar-se al canal de Seròs, al terme d'Albatàrrec. Des d'aleshores la dona no en va tornar a saber res.

Aquesta troballa se suma a la que els equips de rescat dels bombers i Mossos d'Esquadra van fer ahir a la tarda en localitzar el cadàver d'un veí de Sudanell de 51 anys, desaparegut des de dimecres al vespre, també al canal de Seròs, a prop de les comportes del pantà d'Utxesa. Els Mossos han obert una investigació per esclarir-ne els fets.

Des dijous al matí han participat en les tasques de recerca d'aquestes dues persones desaparegudes diverses unitats de Bombers de la Generalitat, de la unitat Subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), del Grup de Recerca Caní (GRC) i dotacions terrestres, a més de les patrulles dels Mossos d'Esquadra, entre les quals hi ha la unitat subaquàtica del cos.

stats