Societat 09/11/2012

Una dona se suïcida a Barakaldo abans de ser desnonada del seu habitatge

La víctima, de 53 anys, s'ha llançat per la finestra del seu habitatge poc abans que hi arribés la comitiva judicial que havia de desnonar-la

Efe
1 min

BilbaoUna dona s'ha suïcidat aquest matí de divendres a Barakaldo quan havia de ser desnonada del seu habitatge, segons han informat fonts de la policia basca.

La dona, de 53 anys, s'ha llançat per la finestra del seu habitatge, al número onze del carrer Escuela y Artes y Oficios de Baracaldo. Els fets han passat poc abans de les 9.30 h, quan la comitiva judicial havia de desnonar-la del pis.

Segons l'Ertzaintza, la dona s'ha enfilat en una cadira i s'ha llançat al buit per la finestra des del segon pis. Ha mort a l'acte.

Segon suïcidi per desnonament

Aquesta és la segona persona en menys d'un mes que es treu la vida abans de ser desnonada. A finals d'octubre, un home de 53 anys es va penjar a Granada. Només un dia després d'aquest cas, un altre home d'uns 50 anys s'intentava suïcidar tirant-se pel balcó de casa seva a Burjassot, al País Valencià. Aquest últim, però, no va morir.

stats