Societat 15/11/2012

Poques pluges però molts més núvols de cara al cap de setmana

Avui tindrem el més similar a un estiuet de Sant Martí al migdia. Un altre front deixarà xàfecs entre la tarda de dissabte i el matí de diumenge però no farà ploure arreu

Miquel Bernis
2 min
Núvols trencats a Almoster, al Baix Camp // Jaume Alegre

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Matí de boires a l'interior, que sense ser molt extenses estan dificultant la visibilitat al pla de Lleida a Osona i en algunes valls del Pirineu. No trigaran a desfer-se i avui quedarà un dia de cel clar en general, només amb alguns intervals de núvols a l'Ebre, a la Costa Daurada, i especialment al País Valencià, on al sud encara hi continuarà plovent, tot i de que forma molt més feble i intermitent que els últims quatre dies. Aquest migdia tindrem un petit estiuet de Sant Martí, amb temperatures que s'acostaran als 20 graus a força indrets, i en general sobrarà la jaqueta.

Demà el dia començarà sense grans novetats, però amb el pas de les hores els núvols aniran augmentant, no plourà enlloc però la tarda serà més variable i al vespre es taparà en algunes comarques del sud. Les temperatures no variaran, com de fet no ho faran gaire tampoc durant el cap de setmana. Res fa pensar en cap situació de fred més hivernal en els pròxims 5 o 6 dies.

Dissabte arribarà un front amb molts núvols, però bona part del dia seran núvols poc espessos que no faran ploure i deixaran espai, fins i tot, a algunes estones de sol, sobretot a les comarques de Girona i a la Catalunya Central. Només cauran xàfecs puntuals a l'Ebre i al País Valencià. Serà de nit que el risc de ruixats anirà augmentant, però continuarà centrat sobretot a les comarques de Tarragona i al País Valencià. Diumenge al matí les possibilitats de pluges febles també s'estendran a les comarques de Barcelona i a alguns punts de la Costa Brava, però amb el pas de les hores el temps anirà millorant, i a partir del migdia el sol ja s'imposarà, si més no a l'interior. La setmana que ve començarà amb un cel pràcticament sense núvols.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi, ja actualitzada amb els mapes del temps d'avui.

stats