Societat 02/05/2011

La manifestació causa danys a una quinzena de comerços

Els esvalotadors també van cremar cinc contenidors, un turisme, i van provocar danys materials a botigues i sucursals bancàries. Dels quinze detinguts, cinc acumulen antecedents per fets semblants

Efe
1 min

BarcelonaLa manifestació de grups antisistema que ahir va acabar amb quinze detinguts a la zona alta de Barcelona, als quals es van intervenir martells, líquid inflamable i motxilles plenes de pedres, va deixar un rastre de destrucció en provocar danys en una quinzena de sucursals bancàries, concessionaris i comerços.

Segons ha informat la policia, els esvalotadors de la manifestació del Primer de Maig que es va celebrar ahir a la zona alta de Barcelona van cremar cinc contenidors i un turisme i van provocar danys materials en trencar vidres en onze sucursals bancàries, dos concessionaris, tres comerços i una porteria d'un habitatge particular. Dels quinze detinguts, cinc acumulen antecedents per fets semblants, segons la policia.

Als detinguts, que passaran a disposició judicial en les pròximes hores acusats dels delictes de desordre púbic i atemptat contra els agents de l'autoritat, se'ls van intervenir martells especials d'escalada, bengales, material pirotècnic, ampolles amb líquid inflamable i motxilles plenes de pedres, així com altres objectes contundents.

stats