Societat 18/02/2013

A una de les pizzeries de la trama mafiosa italiana de Barcelona no hi havia ni tomàquet ni formatge

Els Mossos d'Esquadra expliquen detalls de la trama desarticulada, en què els mafiosos utilitzaven quatre pizzeries com a tapadora pels seus negocis de tràfic de drogues

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona dos homes de nacionalitat italiana que formarien part de la màfia calabresa i que es dedicaven al tràfic de drogues a les regions de Calàbria i Llombardia amb connexions a la capital catalana.

La policia catalana ha explicat en roda de premsa els detalls de l'operació. Els detinguts regentaven fins a quatre pizzeries a Barcelona, però portaven un nivell de vida que no es corresponia amb els ingressos que aconseguien per a aquests negocis. Després de la roda de premsa, fonts dels Mossos han explicat algunes curiositats de la trama mafiosa, com per exemple que els detinguts eren del Barça i diversos jugadors i directius del club havien freqüentat les pizzeries que regentaven. Els agents han explicat que un dels establiments que utilitzaven de tapadora, la pizzeria Divina Pedralbes del carrer l'Alfambra, hi havia una fotografia penjada a la paret dels amos amb Leo Messi. També hi tenien una altra fotografia dedicada de Pep Guardiola "als seus amics italians".

Fonts dels Mossos també han explicat que, fins i tot, en una de les pizzeries de la trama no hi havia ni tomàquet ni formatge. La trama hauria traficat mitja tona de cocaïna.

stats