SUCCESSOS
Societat 09/01/2011

La taca de fuel està a 300 metres de la costa prop de la platja del Racó de La Pineda, a Vila-Seca

Protecció Civil ha activat la fase d'alerta per l'aparició d'una taca de fuel prop de la costa de Tarragona. En aquests moments, la taca de fuel està a 300 metres de la costa prop de la platja del Racó de La Pineda a Vila-Seca i segons Repsol, el vessament de gasoil és de 100 litres.

Redacció
1 min

TARRAGONALa Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté activada la fase d’alerta del pla especial d’emergències per contaminació accidental de les aigües marines a Catalunya (CAMCAT) mentre els tècnics de Salvament Marítim i Repsol treballen per batre mecànicament la taca de fuel apareguda aquest matí davant la costa de Tarragona.

A hores d’ara la taca es troba a uns 300 metres de la costa prop de la platja del Racó de La Pineda (Vila-seca), i dues embarcacions de Salvament Marítim i Repsol treballen per batre-la.

Segons les informacions facilitades per Repsol, s’ha tractat d’un vessament a primera hora del matí d’uns 100 litres de gasoil a causa d'un porus en una canonada del pantalà.

stats