Vídeos 25/03/2011

Uns dibuixos animats s'enriuen de Gaddafi i de tots els dictadors del món àrab

Aquests darrers mesos s'han afegit varis països de l'Orient Mitjà i del nord d'Àfrica a la llista de tendències de YouTube, a causa de les revoltes populars que estan vivint. Egipte, Aràbia Saudita, Iemen, Jordània, Algèria, Tunísia i el Marroc són alguns d'ells.

Un dels canals que ha registrat més visites aquests últims dies és el de Kharabeesh Cartoons, una empresa de dibuixos animats amb seu a Jordània, que està aconseguint una forta popularitat per les caricatures que fa dels diversos líders d'aquest països, com ara Hosni Mubarak o Muammar Al-Gaddafi.

Entre els vídeos més vistos hi figura aquest discurs paròdic del dictador libi, que va ser penjat el 23 de febrer i ja ha ha registrat més de 800.000 visites. El clip resumeix en 2 minuts, i amb un subtil to humorístic, el discurs d'una hora que Gaddafi va fer el dia 22 de febrer a través de la televisió líbia, mostrant els seus particulars aires de grandesa i la intenció de no deixar el poder.

Altres clips de Kharabeesh Cartoons que estan sent molt populars són Mubarak is High i Gaddafi in Arabs' Got Talent. A dia d'avui, el conjunt d'animacions produïdes per la companyia registren un total de gairebé 5 milions de visites en conjunt.

stats