Del 'dream' al 'drone': l'actualitat en 10 tuits

La possible resposta contundent a Síria dels EUA i el Regne Unit no convenç a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
RETORN A WASHINGTON  Obama va tornar divendres i es va reunir ahir amb els assessors en seguretat nacional.

Barcelona1. Montse García (@m0ntsegarcia), 'project manager' i militant del PSC "Crec que el que fan els «històrics» és deslleialtat. Un partit polític no és un club d'opinió, és una organització amb eines de debat"

2. Jose Rodríguez (@trinitro), físic i militant del PSC "Pere Navarro ens crida a l'ordre, jo aniré a la Via Catalana igualment. Vol dir que em farà fora del PSC?"

3. Saül Gordillo (@saulgordillo), periodista "Quan apostes pel resistencialisme i en fas bandera, criminalitzant opcions majoritàries, acabes en la marginalitat. Cohesionat però marginal"

4. Miquel Andreu (@lotigre), tuitaire "El millor que podria fer tothom amb la cadena humana és callar. Esperar el dia, anar-hi (o no), que sigui un èxit i apa, tots contents"

5. Daniel Lacalle (@dlacalle), analista de mercats "Martin Luther King, «I have a dream». Barack Obama, «I have a drone»"

6. Antonio Maestre (@AntonioMaestre), documentalista i periodista "Un dia haurem de parlar del fet que sigui il·legal bombardejar i matar amb unes armes i amb d'altres no. És la hipocresia elevada al cub"

7. Bernat Dedéu (@BernatDedeu), filòsof i músic, "Vist el ponçpilatisme de @BarackObama amb Síria, és hora de tornar a felicitar el jurat del premi Nobel de la pau. @Nobelprize_org #nivell"

8. Miquel Pucurull (@Pucurull), jubilat "Si algú pot fer alguna cosa a Síria que ho faci. Urgently, please"

9. Josep Ginesta (@JosepGinesta), treballòleg "Legítim (o no) hi ha oficis en què els contractes publicitaris i expectatives de tenir-ne limiten la capacitat de tenir opinió #Estelada #Futbol"

10. Salva Barrientos (@salvaoret), professor "Pel que sembla, el fitxatge d'un jugador passa a ser una falta de respecte a partir dels 60 milions d'euros. Si val 59 milions, bon rotllet"

stats