Google compra l'aplicació Waze

El gegant d'Internet adquireix els serveis d'aquesta plataforma de trànsit per a mòbils i de navegació GPS, que compta amb 49 milions d'usuaris. L'operació es tanca per gairebé 1.300 milions de dòlars, uns 1.000 milions d'euros.

Efe
1 min

Los ÁngelesEl gegant d'Internet Google ha tancat un acord per la compra de l'aplicació de trànsit i navegació per a mòbils Waze, que a més compta amb una plataforma social, segons ha informat la pròpia companyia, amb 49 milions d'usuaris arreu del món. L'operació s'ha tancat per gairebé 1.300 milions de dòlars, uns 1.000 milions d'euros.

Aquesta aplicació israeliana conté un programa de navegació per carretera que es nodreix d'informació dels propis usuaris per a dirigir el conductor pel camí més curt i ràpid. Segons informava aquest dilluns el diari israelí Yediot Aharonot, aquesta és l'operació comercial més gran de la història pel que fa a una aplicació telefònica israeliana.

Apple i Facebook s'havien interessat també per aquesta aplicació, i havien presentat ofertes d'entre 500 i 800 milions de dòlars al grup de joves que va dissenyar Waze, però la venda no va prosperar.

stats