tecnologia

'iMourinho' triomfa a l'Apple Store

L'aplicació basada en les frases de l'entrenador blanc està en el 'top 10' de la botiga iTunes. Un exemple més del gran reclam comercial que és actualment l'entrenador del Reial Madrid

Redacció
1 min
Aplicació 'iMourinho' per a iPhone, iPad i iPod

BarcelonaL'aplicació basada en les populars frases de l'entrenador blanc està triomfant a la botiga iTunes d'Apple. L'iMourinho, disponible per a iPhone, iPod Touch i iPad, està situat en el top ten d'aplicacions més descarregades des de fa uns dies. I, amb la inclusió de noves frases que han portat a terme els seus creadors, de ben segur que, de moment, la seva popularitat no disminuirà.

L'aplicació reprodueix algunes de les frases més mítiques del polèmic entrenador del Reial Madrid, que tanta polseguera mediàtica i reaccions han aixecat. Des dels clàssics “Puro teatro”, “Soy odiado en Barcelona” o “Prostitución emocional” fins a una de les seves últimes perles, el més que reversionat “¿Por qué?”.

Els creadors de la curiosa aplicació ho tenen clar: “Estima'l o odia'l, però saps que vols aquesta aplicació”. Sens dubte, amb aquesta frase reclam fan evident una gran realitat. Ara mateix, José Mourinho és un ganxo publicitari inqüestionable.

Fa un parell de dies ens fèiem ressò d'un videojoc online per matar "MOUsquesonline", desenvolupat per un estudi de disseny web català amb l'objectiu de buscar més projecció. L'iMourinho és un exemple més de la propaganda gratuïta que suposa actualment l'entrenador blanc.

L'aplicació, que té un cost de 0,79 euros, es va actualitzant periòdicament i es pot descarregar a través de la botiga online iTunes online .

stats