GASTRONOMIA
Camp de Tarragona 13/11/2019

El romesco, protagonista gastronòmic a Cambrils

Més d’una vintena de restaurants oferiran menús enromescats en l’última campanya del calendari

Ara
1 min
El romesco, protagonista gastronòmic a Cambrils

CambrilsLes Jornades del Romesco de Cambrils arriben el 22 de novembre i duraran fins al 8 de desembre. Cambrils dedica les últimes jornades gastronòmiques de l’any a aquest plat típic del municipi, molt arrelat a la seva tradició marinera. Un total de 22 restaurants oferiran menús tancats a diversos preus basats en el romesco, sigui com a salsa freda o bé com a plat cuinat.

Com a novetat per a l’edició d’enguany, alguns dels restaurants participants oferiran als comensals la possibilitat d’adquirir el nou CD de Carles Rom, que inclou un quadre de l’artista cambrilenc Marcel Aragonès finalista a la 2a Biennal d’Art Gastronòmic. L’objectiu de la iniciativa és difondre l’etnografia de la cultura marinera de Cambrils a través de la gastronomia.

La 7a edició de les jornades arriba amb un ampli ventall de restaurants que, cadascun amb el seu estil, ofereixen propostes gastronòmiques protagonitzades pel romesco. Els comensals podran degustar des de plats basats en les receptes més tradicionals fins a innovadores creacions que transformen els gustos de sempre en noves experiències.

Els menús enromescats posen en relleu diferents visions amb segell cambrilenc, obra de cuiners d’alt nivell que donen a conèixer el territori i potencien un dels sectors de l’activitat econòmica més dinàmics i que pot crear més ocupació i generar riquesa.

Les jornades del romesco les organitza el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Cambrils (AEHC).

stats