Estrella Damm i la CCMA segueixen apostant pel fet casteller

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Estrella Damm i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han renovat el seu acord

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), Josep Maria Cortès; el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart; el director general de Damm, Enric Crous; i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, han signat un conveni que inclou el patrocini del fet casteller per part de la companyia cervesera i la CCMA per un període de cinc anys.

L'acord es va signar divendres de la setmana passada a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i preveu que Estrella Damm i la CCMA contribueixin mitjançant diverses accions, suports i canals a difondre i promocionar el fet casteller, així com a fer front a les mesures de seguretat necessàries per dur a terme l'activitat castellera i garantir una assistència adequada en cas d'accident.

Així mateix, aquest conveni garanteix una més bona cobertura televisiva de l'actualitat castellera i ratifica l'atorgament dels drets d'imatge de les colles castelleres a la CMMA, que les difondrà en el seu programa 'Quarts de nou' i en altres espais dels seus canals.

El patrocini d'Estrella Damm, per la seva banda, quedarà ara equiparat amb la categoria de Patrocinador Gamma Extra i serà de caràcter exclusiu per a la companyia. De manera que Estrella Damm serà a partir d'ara l'únic patrocinador Gamma Extra de la CCCC, així com de la seva marca, Castells. Colles Castelleres de Catalunya.   

Tot i que actualment encara és vigent el conveni signat el 10 de juliol del 2012, el qual continuarà hàbil fins al 31 de desembre del 2016, el nou acord ja s'ha signat amb l'objectiu de renovar el conveni de forma anticipada i cobrir així el quinquenni 2015-2019.