Sorea renova la confiança amb el fet casteller

Per segon any esdevindrà patrocinador i ajudarà a sufragar el cost de l'assegurança de les colles

L'empresa gestora del cicle integral de l'aigua, Sorea, i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya,  han segellat per segona temporada consecutiva un conveni de col·laboració que els situa entre els principals patrocinadors del fet casteller. Francesc Mayné, conseller delegat de Sorea, i Inés Solé, presidenta de l'agrupació de colles, han signat l'acord en un acte celebrat a l'Ajuntament de Valls, el quilòmetre zero del món casteller, en el qual han participat també l'alcalde de la ciutat, Albert Batet, i representants de les dues formacions vallenques.

Francesc Mayné ha volgut destacar la tranversalitat del fet casteller i s'ha mostrat agraït i orgullós de col·laborar amb una activitat tant arrelada al territori que, segons ha afirmat, “alimenta uns valors que ens agrada fer nostres com a empresa”. La presidenta de la Coordinadora, Inés Solé, ha celebrat que s'hagi renovat la “relació de confiança establerta durant els últims anys”, cosa que suposa un “senyal de la bona entesa”. El conveni, xifrat en 40.000 euros, iguala l'aportació econòmica destinada l'any passat, però les dues parts han volgut remarcar el gest i l'aposta pels castells per sobre de la mateixa dotació.

Albert Batet, alcalde de la ciutat, ha posat en valor el fet casteller afirmant que “les dues aliances que porten més valor afegit actualment són el Barça i el fet casteller”. Batet ha destacat els valors i la projecció internacional dels castells i ha agraït a Sorea la seva aposta pels castells, un acte destacat de responsabilitat social.

A través d'aquest nou conveni, l'empresa Sorea es farà càrrec de sufragar una part de les despeses de les assegurances de l'activitat castellera i passarà a participar en diversos esdeveniments del món casteller arreu de Catalunya. Cal recordar que l'import de l'assegurança ha anat creixent els últims anys i que l'assemblea de la Coordinadora va tancar enguany, per primer cop, un pressupost deficitari. En aquest sentit, Inés Solé ha volgut remarcar la importància de patrocinis com el de Sorea, i també el de l'empresa cervesera Damm, principal mecenes del món casteller, per ajudar a “resoldre un problema futur” que ja és sobre la taula.

Més continguts de