TAC12 estrena 'L'altre, Concurs de Castells'

Carles Cortés i Toni Comas conduiran el primer concurs de castells televisiu, que s'estrena avui a TAC12

La cadena local TAC12 fa un pas endavant en el panorama televisiu de les torres humanes i estrena el primer espai de concurs casteller. Els conductors, Carles Cortés, habitual presentador en les retransmissions castelleres televisives, i Toni Comas, director del programa 'Quarts de nou', un tàndem que ja es pot veure en acció al programa 'Dosos amunt!', comparteixen un nou espai de temàtica castellera a TAC12: ' L'altre, Concurs de Castells'.

El programa, que serà el primer concurs divulgatiu de temàtica castellera que es vegi a la pantalla, s'estrena aquest dimecres, i tots els dimecres de maig i juny es podrà seguir a les 21.30 h. Els espectadors podran concursar també des de casa a través del web participo.cat, i també es podrà accedir als continguts del programa a través de les xarxes socials i una pàgina web.

Les 15 colles que han pres part en aquest concurs són els Castellers d'Altafulla, els Xicots de Vilafranca, els Xiquets de Reus, els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre, els Nens del Vendrell, els Capgrossos de Mataró, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Vila-seca, els Castellers de Vilafranca, els Torraires de Montblanc i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i tots els participants s’enduran el joc de taula 'Cap de colla'. El programa no només serà un espai de preguntes, també s'hi oferiran reportatges sobre el món casteller i esdevindrà un espai de divulgació.

Etiquetes

Més continguts de