Ara Castells 31/10/2015

Els castellers es motiven en el tram final de temporada

Les colles castelleres afronten les últimes actuacions del curs animant el seu personal a la participació massiva per assolir els reptes pendents

Efren Garcia
2 min

BarcelonaAquesta temporada les oportunitats s'acaben per a moltes colles castelleres. Conscients que arriba el final del curs casteller, un gran nombre de formacions intentaran encara fer un pas endavant. Per aconseguir-ho, però, caldrà motivar tothom, ja que alguns dels reptes són d'una dificultat superior. És per això que aquestes setmanes les xarxes socials s'han omplert de crides i campanyes. Els objectius varien però l'originalitat acostuma a destacar tant a les colles petites com a les més grans.

Els Castellers de Vilafranca encaren la diada de Tots Sants amb el lema “L'hivern s'acosta”, de la mítica sèrie ‘Joc de Trons’. Els verds han preparat un vídeo motivacional que gira entorn a la idea de la batalla final per demanar un últim esforç als seus castellers. Els vilafranquins recullen imatges dels castells més importants de l'any i d'alguns dels principals objectius per a la diada de l'1 de novembre.

Els Castellers de Sant Cugat volen completar el cinc de vuit, un objectiu pel qual necessiten arrossegar un gran nombre de camises. Si bé la colla ho ha fet públic a Facebook amb una imatge de l'assaig d'aquesta estructura, alguns membres de la colla han preferit compartir la fotografia de l'aleta del pilar de sis que van descarregar durant un assaig fent servir la xarxa protectora.

Els Xics de Granollers preparen la seva diada de final de temporada instensificant els esforços per descarregar el primer dos de vuit de l'any. Els de la camisa bordeus van coronar-lo el passat 11 de setembre a Llinars del Vallès. Amb 16 torres de set descarregades, estan convençuts que ha arribat el moment de tornar a afrontar el repte.

La dels Castellers d'Esparreguera és una de les formacions que buscarà el quatre de vuit com a objectiu abans d'acabar la temporada. En el seu cas, el repte és doble ja que també somien descarregar el dos de set, una estructura que han coronat en quatre ocasions però que encara no han aconseguit completar mai. Els del Baix Llobregat han volgut tocar la fibra sensible dels seus castellers publicant un vídeo en què els protagonistes són ells.

(

Els Castellers de Cornellà publiquen a Twitter la imatge de la nova xarxa de seguretat instal·lada al seu local i ho fan descarregant el dos de set. Els de la camisa lila també tenen un doble repte per acabar la temporada, tornar a portar el dos de set a plaça i recuperar el quatre de vuit.

La colla castellera de Badalona anima els seus castellers publicant la imatge de la que haurà de ser la pinya del seu primer quatre de vuit. Els badalonins han dissenyat un intens final d’octubre i inici de novembre en els quals destaquen assaigs especials i campanyes per aconseguir fer créixer la seva massa social.

Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts cercaran el seu castell de set pisos número 50. Fins ara, la colla del Baix Llobregat ha descarregat 41 construccions de set pisos i n’ha carregat 3 més. Quan falten dues actuacions per acabar l’any, haurien de sumar tres castells d’aquest nivell en cada una de les actuacions per aconseguir-ho. Si s'ha de jutjar pel seu vídeo motivacional, de ganes, no els en faltaran.

stats