Ara Castells 05/11/2015

Els Castellers de Vilafranca visiten la seu dels Xiquets de Hangzhou i hi descarreguen el dos de vuit amb folre

Els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Hangzhou han actuat conjuntament a la fàbrica Antex amb motiu del viatge dels 'verds' a Shanghai

Ara
3 min
Els Castellers de Vilafranca han descarregat fa uns moments el primer dos de vuit amb folre del seu viatge i el primer que completen a la Xina a la fàbrica Àntex, seu dels Xiquets de Hangzhou. CASTELLERS DE VILAFRANCA

BarcelonaEls Castellers de Vilafranca ja fa dos dies que alcen torres humanes a la Xina amb motiu de la seva visita al país asiàtic per assistir, com a ambaixadors del fet casteller, a la 'Barcelona Catalonia Culture Week', organitzada pel Catalan Institute of China.

Ahir dimecres, els Verds van dur a terme la seva primera actuació al país asiàtic -i la primera actuació amb els Xiquets de Hangzhou- a la Universitat de Tongji, a la ciutat de Shanghai, en la qual els vilafranquins s'allotgen i on està previst que duguin a terme el gruix de les seves activitats. Així doncs, els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Hangzhou van actuar dins un museu de la universitat, per causa de la pluja, on els Verds van descarregar-hi un quatre de set amb agulla, un quatre de vuit -el primer castell de vuit que la colla vilafranquina completava a la Xina-, un dos de set, un tres de set net i un vano de cinc; mentre que els Xiquets de Hangzhou completaven un tres de sis amb agulla, un tres de set, un dos de sis i un pilar de quatre.

Avui de matinada, els Castellers de Vilafranca s'han desplaçat a Hangzhou, on han estat acollits en recepció oficial a l'escola Greentown de la ciutat i on hi han tornat a actuar descarregant de nou el quatre de set amb agulla i el quatre de vuit i en tercera ronda el primer tres de vuit de la colla a la Xina, el qual s'ha convertit en el castell de més dificultat que fins ara els vilafranquins havien descarregat en aquest viatge. Finalment, els Verds han completat un altre dos de set i han tancat l'actuació aixecant un pilar de germanor amb la colla local.

Pilar de germanor dels Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Hangzhou en motiu de l'actuació a la recepció a la escola Greentown de Hangzhou. CASTELLERS DE VILAFRANCA

La colla vilafranquina, després de dinar i visitar la ciutat amb el seu emblemàtic llac, s'ha desplaçat a Dequing, seu de l'empresa Antex, bressol dels Xiquets de Hangzhou. En motiu d'aquesta visita els Castellers de Vilafranca han descarregat -fa tot just uns moments- el quatre de vuit, el primer dos de vuit amb folre que la colla corona en aquest viatge i un altre tres de vuit, que tot just unes hores després d'haver-lo completat per primera vegada ha deixat de ser la construcció més alta que els Verds descarreguen a la Xina.

Els Xiquets de Hagzhou, per la seva banda, han completat el tres de set amb agulla, el quatre de set i el dos de sis. Les dues colles han tancat la seva actuació amb cinc pilars de quatre per part de la colla local i un vano de cinc per part de la colla vilafranquina.

Els Castellers de Vilafranca han descarregat en només dos dies tres quatres de vuit i dos tresos de vuit en diversos indrets de la Xina, aquesta darrera vegada a la seu dels Xiquets de Hangzhou. CASTELLERS DE VILAFRANCA

Al final de la jornada, els Castellers de Vilafranca viatjaran de nou cap a Shanghai on demà al matí visitaran llocs d'interès de la ciutat i després de dinar actuaran en un 'rooftop' de Shanghai per commemorar l'aniversari de l'agermanament de Barcelona i Shanghai en presència de les autoritats.

stats