Castells

Sants s'afegeix a les colles de 8 i Terrassa el desmunta

Els borinots completen el primer 4 de 8 de la temporada

1 min
4d8 dels Castellers de Sants a Esparreguera

L'última gran colla que quedava per anotar-se els vuit pisos eren els Castellers de Sants. Aquest diumenge ho han resolt a Esparreguera amb un 4 de 8 treballat, que han acompanyat d'un 2 de 7 al qual segueixen donant rodatge i del 7 de 7. A la mateixa plaça, els Castellers de Terrassa sorprenien al provar també el 4 de 8 per primer cop a la temporada. El carro gros, però, ha perdut les mides i l'han baixat amb l'entrada dels dosos. D'aquesta manera, han completat una actuació amb castells de la gamma mitjana de 7, així com els Castellers d'Esparreguera, que es troben en un gran estat de forma.

Capgrossos, a les portes del 2d8f

Els Capgrossos de Mataró segueixen mostrant molt bones sensacions i aquest cap de setmana han completat una nova clàssica de 8; amb el tres i quatre de vuit i el dos de set. Els de la camisa blau marí ja han descarregat el 2 de 8 amb folre a l'assaig –amb l'ajuda de la xarxa– i s'espera que sigui el pròxim pas.

Castells de 8 a dojo

Diverses colles també s'han anotat castells de vuit al llarg del cap de setmana. La Colla Joves Xiquets de Valls ha sumat tant el tres com el quatre de vuit, mentre que els Castellers de Barcelona i Castellers de Sants Cugat han fet el quatre i Moixiganguers d'Igualada el tres. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, en canvi, ha tingut una doble actuació tranquil·la amb castells de set.

Entre les colles de set, sobresurt l’estrena del 5 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla dels Castellers de Berga i del 7 de 7 amb l’agulla dels Castellers del Poble Sec.

stats