Ara Castells 20/06/2017

Els castells de la Catalunya central se citen a Canal Taronja

‘Sempre amunt!’ és el nou programa del Canal Taronja, que cobrirà l’actualitat castellera de l’Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona

Ara
1 min
'Sempre amunt!' és el nou programa de temàtica castellera del Canal Taronja

BarcelonaCanal Taronja estrena ‘Sempre amunt!’, un nou espai d’informació castellera focalitzat en les colles de la Catalunya Central. El programa, produït per la productora Gedi Media, té com a objectiu donar valor a una activitat en auge que cada cop arrossega més participants i seguidors i cada cop amb més presència a la societat; a la Catalunya Central, per exemple, ja hi ha set colles: els Tirallongues de Manresa, els Sagals d’Osona, els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Berga, els Picapolls de la Gavarresa, els Salats de Súria i els Castellers de Santpedor, a part de les colles universitàries.

L’espai ‘Sempre amunt!’ serà dirigit i presentat pel periodista Carles Jódar, membre fundador dels Tirallongues de Manresa l’any 1992 i narrador de diverses actuacions pel 'Carrusel Casteller' de la Cadena SER, i de concursos de castells de Tarragona per Ràdio Nacional d’Espanya. A banda de la informació de les colles locals, el programa també inclourà actualitat general del món casteller, així com un vessant didàctic per apropar els espectadors al món de les torres humanes i al seu vocabulari.

El programa es podrà veure els dimecres a les 21 i 00.30 h per Canal Taronja Central, els dijous a les 20.25, 22,15 i 0.15 h per Canal Taronja Anoia i els divendres a les 21.45, 23.45 i 1.45 h Per Canal Taronja Osona, i es podrà recuperar sempre que es vulgui a través de la seva web.

stats