Ara Castells 15/08/2015

La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès estrena els sis pisos

La nova agrupació que es troba en procés de formació ha completat el primer tres de sis de la seva història en la prèvia de la diada de la seva festa major

Efren Garcia
1 min
La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès descarrega el seu primer tres de sis al carrer Doctor Robert. @CASTELLISTICA

BarcelonaEncara amb camisa blanca, la nova formació castellera fundada a la Bisbal del Penedès tot just el present mes de març, ha alçat aquest dissabte el primer castell de sis pisos del seu historial, un requisit imprescindible per ser considerada colla castellera de ple dret.

Els Castellers de la Bisbal han mostrat el tradicional pilar de quatre de festa major a la Casa de la Vila abans de desplaçar-se fins al carrer del Doctor Robert on hi han alçat el seu primer castell de manera oficial. Tal i com estava establert des de l'inici, els ‘Bous’ de la Bisbal han participat a la prèvia de la diada de la seva festa major, si bé després han deixat pas a les colles convidades, els Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La colla, que ja havia descarregat tant el tres com el quatre de sis en els assaig previs a la festa major, ha viscut avui l'estrena en societat en una de les places castelleres més emblemàtiques, plena, com és habitual, de gom a gom.

Els Castellers de la Bisbal van actuar per primer cop el passat 9 de maig en el memorial Ramon Barrufet a Valls, on hi van descarregar el seu primer pilar de quatre.

stats