Ara Castells 08/07/2015

El nou nan petit de la Colla Jove de Vilafranca fa el seu primer ball diumenge a Cal Peitabí

La Colla Jove de Vilafranca presentarà aquest proper diumenge un nou nan petit en motiu del seu 5è aniversari a la Diada del Local Cal Peitabí

Marta Díaz
1 min
Motlle del nan petit de la Jove de Vilafranca / COLLA JOVE DE VILAFRANCA

BarcelonaEl proper diumenge dia 12 a les 12h la Colla Jove farà la presentació del seu nou nan casteller, una donació encarregada i sufragada pel Consell Jove, un organisme consultiu intern que agrupa els fundadors, ex-presidents i ex-caps de colla de la colla castellera.

El Consell Jove, d’acord amb el Consell de la Festa Major i el vistiplau de la Junta directiva de la Colla, ha decidit cedir el nou nan casteller a la Festa Major dels Petits per a que sigui ballat pels nens de la vila amb la resta de nans infantils cada 1 de setembre dins els actes de la Festa Major de Vilafranca. Així mateix, la Colla Jove espera fer-lo ballar en alguna festa especial de la colla.

El nan casteller ha estat encarregat a en Gerard Fernàndes, artesà del taller vilafranquí EncartroNats, que es dedica a la reproducció d’imatgeria festiva i popular en cartró-pedra; i serà presentat dins els actes del 5è aniversari de la Jove a la segona Diada Castellera del Local Cal Peitabí, diada que commemora també el primer aniversari del seu local d’assaig.

Gerard Fernàndes amb una de les seves miniaturies / COLLA JOVE DE VILAFRANCA

La Colla Jove de Vilafranca estarà acompanyada en aquesta diada pels Castellers de Les Roquetes, els Encantats de Begues i els Nyerros de la Plana, i la diada anirà seguida d’un dinar popular a càrrec de la colla.

stats