Castells
Ara Castells 25/07/2022

Dimecres es posen a la venda les entrades del Concurs de Castells

L’organització assegura que ha reforçat el sistema informàtic, que ha generat problemes altres anys

2 min
El Concurs de Castells s’adapta en el temps

El primer cap de setmana d’octubre el món casteller té la gran cita de l’any a la Tarraco Arena Plaça amb la celebració del Concurs de Castells després de quatre anys a causa de la suspensió de l’edició del 2020 per la pandèmia. Aquest dimecres, a les 10 h, es posen a la venda les entrades per a les jornades de dissabte i diumenge de manera telemàtica.

Les entrades es podran comprar al portal de l’Ajuntament de Tarragona i l’organització assegura que n'ha reforçat el sistema informàtic davant els problemes en el sistema de venda d’altres anys per l’allau de peticions. Tot i això, admeten que pot haver-hi un col·lapse “a causa de la gran demanda d’entrades que rep el servidor en una mateixa franja de temps”, fet pel qual també afirmen que estaran atents per poder resoldre incidències que puguin sorgir.

Es podran obtenir quatre entrades per persona a un preu de 6 € per a la jornada de dissabte a la graderia (amb seient), mentre que diumenge tenen un cost de 15 € a la graderia i 12 € al segon pis (sense seient). Els infants de fins a 3 anys no han de pagar entrada, però no tenen seient assignat. Cal recordar que el cap de setmana previ, el 25 de setembre, se celebrarà la jornada de Torredembarra, però en aquest cas l’accés és obert al públic de manera gratuïta.

Les recomanacions del Concurs

En les darreres edicions les entrades per a la jornada de diumenge s’han esgotat en poques hores. Per això, el Concurs aconsella que no s’esperi fins a l’últim moment per comprar-les. Fins i tot recomana registrar-se prèviament al portal de venda d’entrades i tenir a punt el document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit per poder realitzar la transacció.

Finalment, també s'hi conviden coneguts i familiars de l’organització per si necessiten comprar més de quatre entrades.

stats