S'esgoten les entrades de la jornada de dissabte del XXVII Concurs de Castells

Per primer cop la Tarraco Arena Plaça penja el cartell de complet tant dissabte com diumenge

Una mostra de com cada any la jornada del dissabte del Concurs de Castells ha anat despertant més interès entre els aficionats és veient com en cada edició les grades estaven cada cop més plenes. Aquest any, però, s'ha superat qualsevol registre, ja que aquest divendres al matí se n'han esgotat les entrades.

Aquest, de fet, era un dels objectius que tenia la direcció del Concurs. El mateix director del Concurs, Xavier Gonzàlez, ja esmentava en una entrevista a l'ARA Castells que aquest any el ritme de venda d'entrades havia augmentat, i afirmava: "La nostra il·lusió seria poder dir que també hem omplert dissabte". Per a la jornada de diumenge, alhora, les entrades es van esgotar en poc més d'una hora.

La jornada de dissabte començarà a les 16.30 h a la Tarraco Arena Plaça amb la presència de 19 colles, entre les quals destaquen els Moixiganguers d'Igualada i els Xiquets de Reus. Les dues colles volen provar tant el 3d9f com el 5d8, castells que decidiran qui s'endú la victòria en aquesta jornada.