Ara Castells 02/09/2016

La Jove de Tarragona vol un final de temporada de deu

Els del Cós del Bou programen tres assajos especials per preparar els castells que faran per Santa Tecla i en el Concurs de Castells, entre els quals, el tres de deu amb folre i manilles

Ara
1 min
Cartell de l'assaig especial d'aquest diumenge

BarcelonaLa colla Jove Xiquets de Tarragona vol aprofitar el bon moment de forma en què es troba per fer un pas endavant aquest últim tram de temporada. Els liles treballen pensant en dues cites clau: les actuacions de la festa major de Santa Tecla i el Concurs de Castells de Tarragona. Aleix Bordas, el cap de colla, afirma: "Veig la colla amb ganes de fer més i millors castells, però això només es podrà aconseguir amb constància, esforç, perseverança i humilitat".

De moment, la Jove ha programat tres assajos especials per a les properes setmanes. El primer, aquest mateix diumenge, a les 12 del migdia, a la plaça Verdaguer. Esperen aconseguir el màxim nombre de camises per fer les proves dels grans castells que volen lluir a la festa major, entre els quals, el tres de deu amb folre i manilles.

El dijous 15 de setembre i el divendres 16 també hi haurà assajos especials i sopar de germanor, amb la idea d'incentivar al màxim la participació dels tarragonins per fer més grans els èxits de la colla Jove.

stats