Ara Castells 04/10/2016

Així va veure el món la retransmissió en anglès del Concurs de Castells a Redbull TV

El canal digital, especialitzat en esports extrems, va dedicar una extensa cobertura a la diada, que van seguir milions de persones

Ara
1 min

BarcelonaEl Concurs de Castells celebrat durant el cap de setmana a Tarragona ha triomfat també fora de Catalunya gràcies a la retransmissió en anglès que en va fer el canal digital Redbull TV, especialitzat en esports extrems. La plataforma va desplegar un equip de 90 persones a la Tarraco Arena Plaça, on va tenir lloc la competició. En la retransmissió de Red Bull TV hi van participar els periodistes catalans Albert Mercadé i Francisco Montoya, que van comentar la jornada en anglès. A més, es van oferir peces informatives per explicar els detalls tècnics de les construccions i la ciència que hi ha darrere els castells.

La plataforma de vídeo va publicar un resum de la retransmissió de gairebé dues hores a la seva pàgina web, però també en va penjar fragments a Facebook, on el nombre de visualitzacions de cada contingut són públiques. Així, el vídeo del 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca suma a hores d'ara 5,6 milions de visualitzacions a Facebook, s'ha compartit 38.320 vegades i acumula 2.400.000 comentaris.

stats