Microsites 29/08/2016

Els Minyons busquen un pis més després de la festa major de Sitges

La formació egarenca dibuixa les seves pretensions de cara a Sant Fèlix en una diada grisa per a la colla local

Efren Garcia
1 min
Els Minyons plantegen per Sant Fèlix la mateixa diada que van fer a Sitges però amb un pis més d'alçada

BarcelonaL'última actuació abans de la diada de Sant Fèlix pels Minyons de Terrassa va arribar dissabte a Sitges. La seva tria va ser tota una declaració d'intencions, amb el tres de nou amb folre com a millor construcció. La festa major de Sitges no va poder gaudir, però, del millor castell dels amfitrions, el quatre de vuit, acabat de recuperar, que va fer llenya tot just començar la diada.

Les intencions dels malves per a la diada de Sant Fèlix són clares, i per això dissabte van decidir practicar les estructures que calen per alçar un pis més. La seva actuació –tres de nou amb folre, cinc de vuit i dos de vuit folrat– deixa clar que els egarencs preparen tres grans construccions de gamma extra per dimarts, i així ho van confirmar diumenge després de l'últim assaig popular.

La Colla Jove de Sitges va decidir iniciar la diada amb el seu millor castell, un quatre de vuit que feia tot just un mes que havien recuperat. L'estructura, però, va fer llenya abans de l'aleta i això va condicionar la resta de la seva actuació. Els locals només van poder completar el dos castells bàsics de set i van renunciar a una tercera ronda.

A tocar de la seva festa major, els Castellers de Sabadell van consolidar les dues estructures bàsiques de vuit i van optar pel cinc de set com a tercer castell, tres construccions que amb un pis més entrarien en els objectius de futur dels de la camisa verda.

Colla Jove de Castellers de Sitges: i 4d8, 4d7, 3d7, P4, P4, P4

Minyons de Terrassa: 3d9f, 5d8, 2d8f, P6

Castellers de Sabadell: 3d8, 4d8, 5d7, P5

stats