Ara Castells 19/07/2016

Els Nens del Vendrell volen una Santa Anna de 9

#usnecessitemde9 és l’eslògan de la campanya que han posat en marxa per fer, d’aquí a una setmana, el 3 de 9 amb folre en solitari

Anna Marín
2 min
Cartell de la campanya dels Nens per aconseguir castellers

BarcelonaEl proper dimarts 26 de juliol El Vendrell celebra la seva Festa Major, la de Santa Anna, i els Nens volen portar el 3 de 9 amb folre a la Plaça Vella. A la dificultat del castell, li afegeixen que, aquell dia, actuen sols i per tant, no poden comptar amb l’ajuda d’altres colles a la pinya. Conscients d’això, acaben de posar en marxa una campanya per aconseguir portar a la Plaça Vella el màxim nombre de castellers possibles. Amb el hashtag pensats per aquesta fita. Volen que la ciutat s’hi bolqui i els doni un cop de mà. Premis si es porta un amic a l’assaig o actuacions musicals són part de la recompensa a l’esforç d’omplir el local d’assaig.

El 3 de 9 dels Nens

3de9f carregat pels Nens a la Diada d'homenatge a Jan Julivert

Van descarregar el seu primer 3 de 9 amb folre el passat mes d’octubre a la diada de Santa Teresa, al Vendrell. Aquell dia tancaven la temporada amb la millor actuació feta mai per la colla en els seus 90 anys d’història. No només van descarregar el 3 de 9, sinó que van estrenar, també, el 4 de 8 amb l’agulla. El 5 de 8 i el pilar de 7 amb folre, van completar una actuació difícil d’oblidar a la Plaça Vella del Vendrell. Aquest any, la colla ha seguit amb a bon ritme i ja hem pogut veure el seu primer castell de nou pisos. Va ser durant la diada d’homenatge a Jan Julivert i només el van poder carregar. Ara, somien en descarregar-lo, de nou, dimarts que ve a la històrica Plaça Vella del Vendrell.

stats