Microsites 04/10/2016

El Torneig de Futbol Intercasteller ja té nova seu per al 2017

Després de la renúncia dels Margeners de Guissona, l’esdeveniment havia quedat orfe d’organitzador

Carol Martín
1 min
El pavelló del Serrallo s'ha omplert de gom a gom durant la celebració de la final i de la disputa del tercer i quart lloc

BarcelonaEl Torneig de Futbol Intercasteller és un fenomen que cada any pren més força, com una bola de neu es fa més grossa i suposa un repte molt important per a l’organitzador. L’esdeveniment, que a l’anterior edició va mobilitzar prop de 2.000 participants, és organitzat anualment per una colla castellera del país, i l’impacte social i econòmic per a les poblacions que l’acullen és molt rellevant.

Enguany, per primer cop, la colla encarregada de l’organització hi va renunciar: els Margeners de Guissona van anunciar al mes de setembre la impossibilitat d’organitzar-lo l’any 2017, notícia que va sorprendre el món casteller, però un mes després ja hi ha una colla que ha assumit el repte que suposa acollir el Torneig de Futbol Intercasteller.

Els Castellers de Cornellà seran els organitzadors de la XVI edició del torneig, que tindrà lloc els propers dies 4 i 5 de març del 2017. La seva presidenta, Valle Álvarez, ha afirmat a l’ARA que “és un repte com a colla i com a ciutat, és un regal per als que hem gaudit de l'Intercasteller i no volíem quedar-nos sense aquest any”. Álvarez ha reconegut que “anem justets de temps, però tenim darrere un Ajuntament que ens dóna suport i una ciutat molt potent. És una bona manera de no parar l'engranatge per aconseguir tots els nostres reptes: castells més grans i amb més gent”.

La colla ha publicat un vídeo per promocionar l’esdeveniment, i on informa de les dates escollides per a la celebració del torneig:

stats