Ara Castells 04/07/2016

Tornen les exhibicions del “Tarragona, Ciutat de Castells”

Les colles locals faran actuacions castelleres i visites als assajos per apropar els castells a la ciutat i als turistes

Ara
1 min
Tornen les exhibicions del “Tarragona, Ciutat de Castells”

Barcelona“Tarragona, Ciutat de Castells” oferirà una sèrie d’actuacions castelleres de les quatre colles de la ciutat, la Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo i visites guiades als locals de les colles per donar a conèixer les dinàmiques internes d’una colla castellera. El projecte és una iniciativa de Tarragona Turisme i pretén apropar el fet casteller a la ciutat i als turistes.

La primera actuació serà aquest dimecres, 6 de juliol, al Pla de la Seu i els encarregats d’iniciar el cicle seran els Xiquets del Serrallo. Les actuacions seran d’una sola colla i se celebraran cada dimecres durant els mesos de juliol, agost i setembre, a les 20h. El Pla de la Seu o la Plaça de les Cols en seran l’escenari.

Tarragona no és la única ciutat que compta amb una iniciativa com aquesta. La ciutat de Barcelona, per exemple, celebra des de 2012, la “Festa Catalana” amb actuacions castelleres o falconeres, acompanyades de balls del bestiari de la ciutat, encarades al la promoció cultural entre els turistes que passegen per la Plaça de la Catedral.

stats