Castells
Ara Castells 17/09/2023

Vella i Joves surten reforçats de Tarragona i Altafulla amb els castells desfolrats per bandera

Els rosats completen el 4d9sf i la Joves corona el 2d8sf

2 min
4d9sf de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La plaça de la Font de Tarragona ha tornat a viure aquest cap de setmana una actuació de màxims, de la qual especialment la Colla Vella surt reforçada. Els rosats arribaven tocats després de Sant Fèlix, però han tret el seu arsenal per fer un nou 4 de 9 amb folre i pilar i anotar-se el seu primer 4 de 9 sense folre de la temporada.

Els Castellers de Vilafranca també han volgut donar el millor i han portat el 3 de 10 amb folre i manilles, encara que aquest ha quedat en carregat. Abans han completat la torre de nou amb folre i manilles. La caiguda, però, els ha fet rebaixar pretensions en la tercera ronda i acabar sense pilar de mèrit.

La Jove de Tarragona ja té el seu primer gamma extra descarregat, un 2 de 9 amb folre i manilles. Per contra, el 5 de 9 amb folre ha quedat en desmuntat, i l’actuació s'ha resolt amb els dos bàsics de nou. Alhora, el pilar de 6 ha tornat a quedar en carregat, com la setmana anterior.

Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona han complert dos dels seus grans objectius amb el tres i el quatre de nou amb folre, però s’han quedat amb gust agredolç en desmuntar el 7 de 8 en dues ocasions i acabar l’actuació amb dos castells.

El pd8fm torna a Altafulla

A la setena ha anat la vençuda. La Joves de Valls ha descarregat aquest cap de setmana el primer pilar de 8 amb folre i manilles de l’era moderna a Altafulla, just davant de l’estàtua que rememora l’espadat de vuit de fa 145 anys a la plaça del Pou. Els vermells, per tant, completaven una gran actuació que també ha viscut l’estrena del 2 de 8 sense folre dels vermells, que només han pogut carregar per un despenjament, tot i que l’estructura presentava plenes garanties.

stats