Ara Castells 01/05/2016

Els Xiquets de Tarragona completen els bàsics de vuit

La diada de Germanor, celebrada a la plaça del Fòrum, ha servit perquè la formació de camisa matalassera estrenés tant el tres com el quatre de vuit

Ara
1 min
El primer castell de vuit pisos de l'any dels Xiquets de Tarragona ha estat el 3d8

TarragonaEls Xiquets de Tarragona han triat la plaça del Fòrum per celebrar la diada de Germanor que

han compartit amb les seves dues colles filloles, els Xiquets de Vila-seca i els Xiquets de Cambrils. L'actuació no només ha vist els primers castells de vuit pisos de la formació tarragonina sinó que a més ha servit perquè els Xiquets de Vila-seca completessin el primer quatre de set de l'any. Els Xiquets de Cambrils han segellat una actuació amb tres castells de sis pisos.

La proximitat de la plaça amb el local de la formació tarragonina ha convertit l'enclavament en un lloc habitual dels Xiquets de Tarragona. Aquest diumenge, a més, ha servit per veure els primers castells de vuit pisos dels ‘matalassers’. Han obert plaça amb un tres de vuit que s'ha alçat nerviós però controlat en tot moment. En el segon torn han bastit el quatre de vuit, un castell totalment renovat respecte el de l'any passat. Han segellat la seva actuació descarregant el segon set de set de l'any, aprofitant l'oportunitat per rodar diversos castellers de tronc.

Els Xiquets de Vila-seca han iniciat la seva actuació completant el segon tres de set de la temporada i han deixat l'estrena del dia pel segon torn. Han atacat el primer quatre de set de l'any i han arrodonit la primera clàssica de castells de set en apuntar-se també el dos de sis. Els Xiquets de Cambrils han repetit per tercera vegada aquesta temporada una actuació amb tres construccions de sis pisos, els bàsics, tres i quatre, i el tres de sis amb agulla.

Xiquets de Cambrils: 3d6, 4d6, 3d6a, P4

Xiquets de Tarragona: 3d8, 4d8, 7d7, P5, P4, P4, P4, P4

Xiquets de Vila-seca: 3d7, 4d7, 2d6, P5

stats