Ara Castells 10/08/2015

Els Xiquets de Tarragona tornen a estrenar una nova plaça

El menor dels castells que ha alçat la colla tarragonina als Pallaresos ha estat el més gran que s'hi havia vist mai fins al moment

Efren Garcia
1 min
Els Xiquets de Tarragona descarreguen per primer cop el 3d9f als Pallaresos. ELOISA RUIZ / XIQUETS DE TARRAGONA

BarcelonaEl carrer Nou dels Pallaresos ha esdevingut carrer de castells de nou pisos gràcies als Xiquets de Tarragona. La festa major del municipi del Tarragonès ha vist aquest diumenge la millor actuació realitzada per una colla castellera. Els Xiquets han acompanyat el tres de nou amb folre amb el cinc de vuit i el dos folrat.

Els Matalassers han iniciat l'actuació atacant l'estructura més important que s'havia realitzat fins al moment als Pallaresos, el dos de vuit amb folre. Han optat per atacar el tres de nou amb folre en el segon torn. El d'aquest cap de setmana ha esdevingut ja el quart tres de la temporada dels tarragonins, que ja pensen en la que podria ser la seva millor diada de Sant Magí. Encara desfullant la margarida per decidir-se per una estructura de gamma extra, els Xiquets de Tarragona han igualat els registres del cinc de vuit respecte al dos i han descarregat el vuitè de la temporada.

Els han acompanyat uns Castellers d'Altafulla i uns Nois de la Torre en plena progressió. Els d'Altafulla han tornat a atacar els dos castells bàsics de set per cinquè cop en el darrer mes, si bé en aquesta ocasió el tres ha cedit després de l'aleta. Han arrodonit la seva actuació amb el quatre de sis amb agulla. Els Nois de la Torre han aprofitat la festa major dels Pallaresos per descarregar el segon tres de set de la temporada.

Castellers d’Altafulla: 3d7 c, 4d7, 4d6a, P4

Nois de la Torre: 4d6a, 3d7, 3d6a, P5 c

Xiquets de Tarragona: 2d8f, 3d9f, 5d8, P4, P5, P4

stats