Una aplicació per sobreviure als grups de WhatsApp de pares

Qids divideix la conversa entre missatges importants, xats i fotografies i permet aturar les notificacions durant la nit

Ara
1 min
Un usuari utilitza Whatsapp en un telèfon mòbil amb sistema operatiu Android.

BarcelonaSi la Policia Nacional ha d'alertar a l'inici de curs de la perillositat de formar part del grup de WhatsApp de pares de l'escola dels teus fills, és que la mala fama que tenen és merescuda. L'objectiu del creador del grup és positiu: no perdre's cap informació important de l'escola, convidar a aniversaris, coordinar-se per anar i venir del centre... Però formar part d'un grup de pares també comporta maldecaps: les converses entre tantes persones no acaben mai, has de llegir-ho tot per no perdre't res important i et veus arrossegat a mantenir desenes de discussions sobre temes superflus. No són pocs els que han acabat optant per silenciar el grup.

Per donar una alternativa a això, quatre emprenedors de Barcelona han ideat l'aplicació Qids (disponible per a iOs i Android), especialitzada en grups de pares. El seu funcionament és molt senzill: es descarrega gratuïtament al mòbil, i els membres poden crear-hi un grup privat important els contactes del mateix grup de pares de WhatsApp. El principal punt a favor d'aquesta aplicació és que divideix les converses en tres grups: informació important, xat i fotografies. Així, els missatges importants ja no es perden en converses menys essencials. A més, dóna l'opció d'identificar cada pare amb el seu fill, perquè tothom es conegui. Finalment, a l'usuari només li quedarà configurar l'aplicació perquè enviï notificacions en un horari concret i deixar així de rebre missatges a hores intempestives.

stats