Beelzebub o Divo?: l'actualitat en 10 tuits

A banda del debat generat per la cimera pel dret a decidir, la xarxa analitza amb detall el llegat històric de Giulo Andreotti, mort a Roma als 94 anys. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } 1. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran), president d’UDC "#Andreotti deu haver llegit gairebé tants llibres com dies ha tingut de vida. Era un pou de saviesa, mestre de la 'finezza'".

2. Alessandro Leo (@Avv_AleLeo), advocat de dret civil "La mort és el millor edulcorant, però per sort la memòria històrica és llarga: dimoni / aigua beneïda - absolució / prescripció".

3. Carles Ferreira (@carlesferreira), estudiant de ciències polítiques a la UdG "Les aspiracions de Chacón són molt legítimes (i les seves declaracions també), però el PSC no pot estar al servei de cap projecte personal".

4. Xavier Sabaté (@xaviersabate), diputat al Parlament (PSC) "Qui vulgui fer política a Catalunya ha de residir a Catalunya. Seria igual per a Madrid o Marsella. Faria bé de pensar-hi Carme Chacón, que es pot afiliar al PSM".

5. Jordi Cañas (@jordi_canyas), diputat al Parlament (C’s) "Artur Mas es conjura amb els partidaris del dret a dividir: amb els seus autors materials (CiU-ERC-ICV) i els seus còmplices necessaris (PSC)".

6. Francesc Abad (@francescabad), expert en sistemes d’informació "L’estratègia unionista, sense novetats: guanyar temps, enganyar amb pactes, Duran com a amenaça i esperonar la fractura social".

7. Joana Casals (@joanacasals), periodista "Diu Cospedal que ha dit Rajoy que sense apujar impostos Espanya estaria rescatada. Diu Cospedal que ha dit Rajoy que quan pugui els abaixarà. Diu..."

8. Roc Casagran (@roccasagran), escriptor “Costa molt deixar anar un comentari sobre la LAPAO sense fer-hi broma. I això que la seva voluntat de destruir la llengua és ben seriosa”

9. Josep Maria Canyelles (@jmcanyelles), consultor d’empreses “¿Us imagineu la reacció espanyola si Obama digués que a Miami no parlen espanyol sinó 'Llengua Estatunidenca Pròpia de l’Àrea Meridional'? #LAPAO”

10. Francesc Vilallonga (@vilallongapac), periodista, gestor i professor (URL) "A Sèrbia, Txèquia i Hongria hi ha més estudiants de llengua catalana que a Espanya, segons el conseller #Mascarell. Per llogar-hi cadires".

stats