#BringBackOurGirls: Cospedal ho intenta i mireu què li passa

La xarxa s'omple de bromes aprofitant la fotografia de la secretària general del PP

Ara
2 min

BarcelonaLa secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha intentat afegir-se a la campanya que reclama l'alliberament de centenars de nenes segrestades a Nigèria publicant a Twitter una fotografia seva amb un rètol on duu el 'hashtag' #BringBackOurGirls, tal com han fet molts famosos com ara Michelle Obama. Però el resultat que ha aconseguit la presidenta del PP de Castella-La Manxa, més que no lloances pel seu suport a la campanya, és convertir-se en blanc de bromes en forma de 'memes' que han omplert Twitter.

Només cal fer una cerca d'imatges a Twitter amb el nom de Cospedal per trobar moltes de les bromes que circulen per les xarxes socials. Alguns internautes, per exemple, han aprofitat el rètol on havia escrit l'etiqueta de la campanya per convertir-lo en un sobre amb la lletra 'B', en referència a la comptabilitat en negre que s'investiga al cas Gürtel.

D'altres han aprofitat per fer-li revindicar a la secretària general dels populars l'alliberament del dirigent independentista basc Arnaldo Otegi.

En el mateix sentit, però amb encara més ironia, a un altre 'meme' que ha tingut èxit hi surt Cospedal reclamant la llibertat per al director de 'La Razón', Francisco Marhuenda, que no és entre reixes però està imputat pel cas dels jutges pro consulta.

Ja més fregant l'absurd algun altre l'ha col·locada amb una fotografia del dirigent de Corea del Nord, Kim Jong-Un.

O bé, fins i tot, amb un cartell de propaganda del Partit Comunista Espanyol (PCE), reclamant-ne el vot.

Fins i tot n'hi ha que han volgut aprofitar-se de l'èxit de les bromes amb la imatge de Cospedal per aconseguir publicitat per als seus esdeveniments.

stats