Estils 07/05/2014

#BringBackOurGirls, la campanya per alliberar les nenes segrestades a Nigèria que arrossega els famosos

Michelle Obama, Malala Yousafzai i John Kerry són alguns dels noms que s'han unit a la petició a través de les xarxes socials

Ara
1 min
Michelle Obama s'afegeix a la campanya pe l'alliberament de les nenes segrestades a Nigèria / @flotus

BarcelonaUna campanya a les xarxes per la llibertat de les prop de 300 nenes segrestades a Nigèria ha aconseguit l'addhesió de milers de persones que han publicat fotografies on duen un rètol amb el 'hashtag' #BringBackOurGirls. Fins i tot ho han fet famosos com la dona del president dels Estats Units, Michelle Obama; l'adolescent afganesa que va rebre un tret tan sols perquè anava a l'escola, Malala Yousafzai; i la secretària general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, Maria Dolores de Cospedal.

L'etiqueta, a banda de les fotos, ha aconseguit ressò en piulades de molts altres personatges, com el secretari d'Estat dels EUA, John Kerry, que ha promès ajuda dels Estats Units; l'actriu Whoopi Goldberg; la cantant Christina Aguilera; etc. A banda de Nigèria on ha aconseguit més seguidors l'etiqueta és als Estats Units i al Regne Unit, encara que a l'Estat tampoc no manquen famosos que hi donen suport, com Cospedal mateix o la periodista Julia Otero.

Fins i tot s'ha obert un compte de Twitter només sobre la campanya a les xarxes socials.

stats