"No queríaish comparecencia? Puesh el 1 de agoshto": Toni Cantó es mofa de la dicció de Rajoy

El diputat d'UPD provoca una nova polèmica a Twitter en burlar-se de la dicció del president espanyol. Posteriorment, s'ha disculpat: "No procedia"

Agències
2 min
tuit cantó

BarcelonaToni Cantó i Twitter donen forma a una combinació incendiària. Però, lluny d'aprendre la lliçó, el diputat més polèmic del Congrés sembla abonat a la controvèrsia. La seva última aportació, una piulada en la qual ha fet mofa de la dicció de Mariano Rajoy. "No queríaish comparecencia? Puesh osh la voy a poner el dia un agoshto, a ver com osh lo montáish con vuestrash familiash", és el missatge que ha deixat escrit Cantó en el seu compte de 'Twitter'. Posteriorment, i en veure la polseguera que ha aixecat, ha acabat per demanar disculpes: "La veritat és que no procedia".

El diputat d'Unió, Progrés i Democràcia al Congrés dels Diputats Toni Cantó s'ha disculpat després de mofar-se del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, imitant la seva dicció en un missatge de Twitter en què escrivia arrossegant les esses . "Sento la imitació d'abans... La veritat és que no procedia", ha escrit.

Cantó, molt actiu i sempre polèmic en les xarxes socials, intentava criticar la data escollida per Rajoy per donar la cara al Congrés, però va decidir fer-ho tot imitant la sonoritat del president espanyol. No obstant això, de seguida s'ha adonat de "l'error" i ha demanat disculpes. "Ara seriosament: La desafortunada elecció de la data compareixença farà que es dilueixi el debat" i ha afegit: "I sento la imitació d'abans .. La veritat és que no procedia".

De fet, les de Cantó no han estat les úniques crítiques a la data seleccionada pel president espanyol. També la portaveu parlamentària del Grup Socialista, Soraya Rodríguez, s'ha referit al dia 'D': «1 agost: sortida vacances. Data escollida per Rajoy per escenificar la seva operació sortida particular davant Parlament", ha escrit.

Uns comentaris que han trobat ràpidament resposta al PP, en concret en el vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons. Dirigint-se expressament a Cantó ha assenyalat que a l'agost hi ha "molta gent" que treballa "i no li passa res, ni a ells ni a les seves famílies". "Recordes que som servidors públics?", li ha etzibat.

stats