El casament de la Duquessa d'Alba és 'trending topic' a Twitter

El 'hashtag' #bodaduquesa s'ha convertit en el tema més comentat del dia a Twitter i només el nou iPhone 4S l'ha superat durant uns instants

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaAquest dimecres al matí ha quedat clar que el gust per la premsa rosa a l'estat espanyol no té fronteres d'edat. L'audiència de Twitter, predominantment jove, ha situat el casament de la duquessa d'Alba al capdamunt de la llista de hashtags més utilitzats en aquesta xarxa social. Cayetana Fitz-James Stuart, que volia que el seu enllaç, el tercer, fos una cosa discreta, ha creuat les fronteres no només de l'Estat sinó de l'espai virtual. Tot i això, no ho ha fet de la manera que ella hagués preferit, ja que hi ha molta sàtira respecte la seva avançada edat, 85 anys, i sobre la del seu promés, 61 anys.

Una de les bromes més repetides ha estat la que recorda Sergio León: "Pot besar la mòmia". I és que l'edat de la 14 vegades gran d'Espanya no passa inadvertida a l'hora de bromejar. Per exemple, un tuiter assenyala que en un boda gitana se sol fer la prova del mocador a la núvia, però que en aquest cas s'hauria de fer la prova del carboni 14. Sobre aquest casament, que se celebra a Sevilla, hi ha també mostres d'humor negre que asseguren que el capellà que oficiarà l'enllaç aprofitarà per donar també l'extrema unció als cònjuges. Risto Mejide no ha pogut evitar fer broma amb l'edat de l'aristòcrata i la del seu futur marit amb un insidiós: "Que VISQUIN els nuvis!"

El futur marit i duc consort de la casa d'Alba, tampoc ha pogut escapar de les crítiques bromes que al Twitter s'han fet sobre el casament. Una d'aquestes és la que insinua que Alfonso Díez, funcionari de la Seguretat Social a Madrid, s'ha casat amb la duquessa pel seus diners i no pels seus encants personals. Ho remarca @Hamaika11, que emula un moment de la cerimònia: "-Alfonso, vols prendre a Cayetana en matrimoni? -Home, prefereixo pendre el seu patrimoni".

Fins i tot, els comptes paròdia han fet aparició en aquest hashtag. Entre aquests, el de Letizia Ortiz, princesa de Girona i Astúries, que ha explicat que no sap encara com s'ho farà per cridar l'atenció aquesta tarda al casament i que no té ganes d'anar-hi. Com no podia ser d'altra manera, el compte fake de la mateixa Cayetana, ha sortit en defensa seva i ha exclamat: "Vosaltres, que mai us casareu, no ho enteneu... però estic supegnerviosa!", rient de passada dels defectes que l'anciana té en la dicció de determinats fonemes.

stats