Un home es disfressa de seient per fer veure que el seu cotxe és autònom

Diversos blogs tecnològics s'havien preguntat en els últims dies de quina marca era el vehicle autònom que s'havia vist circular per Virgínia, fins que un periodista ha descobert l'engany

Ara
1 min

BarcelonaDiversos blogs tecnològics s'havien fet ressò, durant el cap de setmana passat, del suposat cotxe autònom que havien vist circular per Arlington, Virgínia (EUA). El motiu de la seva sorpresa va ser el fet que, a diferència dels vehicles autònoms de les grans marques com Google o Uber, el cotxe no comptava amb cap sensor de manipulació Lidar, la tecnologia que fan servir aquesta mena de cotxes per "veure" el camí. A més, tal com explica 'The Guardian', normalment els cotxes autònoms compten amb un supervisor humà en la seva fase de proves, però aquest anava buit de passatgers. Qui era el creador d'aquell avanç tecnològic?

No es va saber fins que un reporter de la NBC Washington, Adam Tuss, va seguir l'automòbil per tota la ciutat fins que s'hi va poder acostar, per aconseguir algunes imatges de l'interior del cotxe. Llavors és quan es va adonar que hi havia un home amagat dins el seient del conductor, conduint el vehicle.

Segons ha explicat la cadena, el jove era de la universitat Virginia Tech, i estava fent una investigació sobre vehicles autònoms en què probablement recopilava dades sobre la reacció dels conductors quan han de compartir l'espai viari amb un cotxe autònom.

stats