'Reactions' de Facebook, disponible a tot el món

Les cinc emoticones per expressar sentiments ja es poden utilitzar globalment després del període de prova a Espanya i sis països més

Albert Rigol
1 min

BarcelonaTots els usuaris de Facebook ja tenen disponible 'Reactions', les cinc emoticones noves que permeten expressar sentiments més enllà del 'M'agrada', el botó identificatiu de la xarxa social.

El servei, que estava de prova des de l'octubre de 2015 a set països: Espanya, Irlanda, Portugal, Xile, Colòmbia, Japó i Filipines, s'ha expandit a tot el món a causa de la 'resposta positiva' que ha tingut durant el període de test, segons ha explicat el gerent de producte de l'empresa, Sammi Krug, en un comunicat penjat al lloc web de la companyia.

"Avui, estem molt contents d'oferir el servei a tots els que fan servir Facebook a tot el món. Seguirem aprenent i escoltant els comentaris per assegurar-nos que tenim un conjunt de reaccions que seran d'utilitat per a tothom. Esperem que gaudiu de les noves reaccions!", ha destacat Krug.

'Reactions' de Facebook, disponible a tot el món

Des de fa una setmana, 'Reactions' permet als més de 1.000 milions d'usuaris diaris de la xarxa social expressar amor, riure, sorpresa, tristesa i enuig. Un ventall de possibilitats que en els països de prova ha augmentat el 'feedback' entre usuaris. L'ús de les emoticones a Espanya s'ha doblat des de l'octubre i la més utilitzada als set països ha estat 'M'encanta'.

Malgrat no incloure el polèmic botó 'No m'agrada', demanat per molts usuaris, ara està per veure quines reaccions desperta el nou servei arreu del món.

stats