eleccions municipals

Felipe González dóna suport a la reelecció d'Hereu en un vídeo a YouTube

L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció també rep el suport del periodista Xavier Sardà, dels productors artístics Toni Cruz i Xavier Mainat (La Trinca) i del ballarí Rafael Amargo. El canal 'xaviervstrias' obté un ressò escàs

Redacció
1 min
Felipe González. Font: EFE

BarcelonaL'expresident del govern espanyol Felipe González ha expressat el seu suport a la reelecció de Jordi Hereu com a alcalde de Barcelona en un vídeo penjat a YouTube, que també es pot veure al portal electoral del candidat socialista. Felipe González manifesta el seu "respecte i la seva admiració per Hereu", a qui considera "un alcalde visionari, jove i dinàmic".

A la pàgina web del candidat també es poden veure vídeos de suport del periodista Xavier Sardà, dels productors artístics Toni Cruz i Xavier Mainat (La Trinca) i del ballarí Rafael Amargo.

Els vídeos s'han penjat com a reforç de la campanya electoral, després que el canal a YouTube JordivsXavier, engegat la setmana passada, hagi tingut un ressò escàs. El PSC va penjar ahir l'últim dels 22 vídeos en què, de forma humorística, contraposava els models de Jordi Hereu (PSC) i Xavier Trias (CiU). La majoria de clips han tingut un nombre escàs de visites i, excepte el primer vídeo de la sèrie, que va ser vist més de 800 vegades, la resta no ha arribat a les 500 reproduccions.

stats