Es filtra a internet el proper senzill de Madonna

La cantant podria avançar el llançament del seu nou 'single' titulat 'Give me all your love' a causa d'aquesta filtració a YouTube

Ara
1 min

BarcelonaLa cantant Madonna podria avançar el llançament del seu nou senzill, Give me All Your Love segons fonts properes a l'artista. Aquestes apunten que la Reina del Pop estaria plantejant-se una altra data per estrenar-lo després que s'hagi filtrat a YouTube a través d'un enregistrament pirata. El senzill estava previst pel mes de març del proper 2012. Tot i aquesta mala notícia per a l'artista, molts dels seus fans ja estan gaudint de la cançó. Tot i això, Guy Oseary, el mànager de l'artista, ha fet públic que l'ambició rossa no creu que "els seu vertaders fans poguessin fer això".

Els seguidors de Madonna han rebut Give me All Your Love amb tant entusiasme que a Twitter el títol s'ha convertit en trending topic a nivell mundial. El productor del disc de l'artista, William Orbit, ha publicat al seu perfil de Facebook que el disc complet estaria masteritzat a finals d'aquest mes. Alguns mitjans americans expliquen també que aquesta versió que s'ha filtrat, amb col·laboració amb la cantant Nicki Minaj, podria ser la versió pensada per a la mitja part de la Superbowl i que no seria igual que la que es publicarà en el seu proper àlbum.

A la xarxa social YouTube, ja hi ha moltes versions que han estat eliminades pels drets d'autor. Això no és la primera vegada que li passa a Madonna, anteriorment ja li van enregistrar un tema des del carrer perquè el so sortia per la finestra de la seva casa de Londres.

Aquest àlbum, previst pel 2012, serà el primer d'estudi desde Hard Candy, de l'any 2008, i seguirà Celebration, un recopilatori de tots els seus grans hits publicat l'any 2009.

stats