XARXES

El fundador de Twitter busca la perfecció

Jack Dorsey demana a través del seu compte de la xarxa social que els usuaris enviïn suggerències per millorar l'eina. Les primeres respostes indiquen que la velocitat i l'spam és el que més preocupa

Ara
1 min

BarcelonaUn dels fundadors de Twitter i membre actual de la junta directiva de la companyia, Jack Dorsey, busca des del 5 d'octubre que els usuaris de la xarxa social proposin millores i canvis per perfeccionar aquesta eina que creix dia rere dia. En el tuit, publicat en el seu compte personal, Dorsey especifica que vol saber "què hi ha de bo, de dolent i què hi manca" a Twitter. Per les respostes que ha anat rebent sembla que entre els usuaris el que més preocupa és augmentar la velocitat de la xarxa i eliminar-ne els spams. Dorsey, que ha contestat missatge per missatge, assegura que el seu equip "està treballant durament" per millorar Twitter.

No és el primer gest que fan Dorsey i companyia per adequar Twitter a les necessitats dels usuaris. De fet, la xarxa social ha inclòs en els darrers mesos diverses novetats que permeten, per exemple, que cada persona amb compte a l'eina tingui una galeria d'imatges pròpia. Amb aquesta innovació Twitter aconsegueix anar més enllà dels 140 caràcters que personalitzen l'eina, i dóna una imatge de més xarxa social. D'altra banda, la secció d'Activitat permet conèixer tot el que fan els usuaris als quals se segueix, quins són els seus tuits preferits i quines piulades reboten més.

stats