Desobeir o no desobeir: l'actualitat en 11 tuits

La xarxa debat les declaracions de Joana Ortega. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Joana Ortega al Parlament

Barcelona1. Ramir De Porrata-D. (@ramirp), emprenedor: "La voluntat del poble expressada pacíficament sempre s'ha acabat imposant sobre la legalitat"

2. Jaume Aulet (@Jaumaulet), professor de filologia catalana a la UAB: "La vicepresidenta Ortega hauria de saber que una cosa és actuar al marge de la llei i una altra crear la legalitat des de la qual s'actua"

3. Berta Barbet (@bpberta), politòloga: "Quan el 9-N no puguem votar tindreu dues opcions, creure que us han traït per traïdors o intentar entendre els motius que els han portat a fer-ho"

4. David (@jokelander), tuitaire, @bpberta: "Els costos derivats (incloent-hi els electorals) d'organitzar una consulta desobeint el TC són molt més grans que els de no fer-la"

5. Teresa Roigé (@tereroige), professora: "Quan es van plantejar la data i la pregunta de la consulta no existia el TC?"

6. Carles Mundó (@CarlesMundo), advocat: "És urgent que, qui pugui, posi ordre a Convergència i Unió. Ningú no entén que portin mesos desmentint-se i corregint-se en públic"

7. Josep Prat (@jprat), periodista: "Tot i que fer una consulta sigui terriblement democràtic, si es volen fer bé les coses no es pot desobeir el TC, per molt parcial que sigui"

8. Pau Alabajos (@PauAlabajos), músic: "La cosa té gràcia: María José CATALÀ li diu a l'Acadèmia VALENCIANA de la Llengua que modifique la definició de VALENCIÀ perquè no és CATALÀ (sic)"

9. Enric Morera (@enricmorera), diputat a les Corts Valencianes (Compromís): "Les coaccions a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua perquè emeta informes segons li diga el Consell és corrupció i prevaricació. I motiu per a una denúncia judicial"

10. Antoni Rubio (@antonirubio), professor de primària: "Encetar un nou curs amb ganes i il·lusió, malgrat els entrebancs dels nostres governants, no té preu... #SomEscola"

11. Mar Calpena (@mcalpena), periodista: "Sort que han tornat les tertúlies, els matinals i els líders d'opinió, perquè jo ja no sabia què havia de pensar"

stats