Crimea vota: l'actualitat en 11 tuits

La xarxa està pendent del referèndum a la península ucraïnesa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Màrius Garcia Andrade (@mariusgandrade), advocat "Un referèndum militaritzat és qualsevol cosa menys el que pretén ser"

2. Rosa Mira (@RealMiracle66), tuitaire "170 mitjans de comunicació de tot el món 135 observadors internacionals 192 col·legis electorals Si hi ha irregularitats les sabrem #Crimea"

3. Montserrat Tura (@montserrat_tura), exconsellera d'Interior i Justícia (PSC) "Crimea: amb tancs apuntant les urnes, premsa sabotejada i censurada, pluralitat negada i l'opció de vot visible, no compleix els requisits democràtics"

4. Sergio Maydeu (@maydeuO), 'Project manager' "Feia molt de temps que el resultat d'una votació no posava en qüestió l'actual marc de relacions internacionals existents #Crimea"

5. Josep Maria Canyelles (@jmcanyelles), consultor d'empreses "El somni d'Espanya seria un referèndum a Gibraltar, encara que fos il·legal com a #Crimea, on els votants abracessin l'espanyolitat i Rajoy fes de Putin"

6. Hugo Martínez Abarca (@hugomabarca), militant d'IU i bloguer "Espanya és dels pocs estats coherents que ha dit el mateix amb Kosovo i Crimea. Que ni de conya. I que no té res a veure amb això nostre"

7. Manu Mazón (@manumazon), bloguer "Sorprèn que en els mass media es faci tant èmfasi en la il·legalitat del referèndum de Crimea. I el govern de Kíev? ¿És legal/legítim?"

8. Oriol Lladó (@oriolllado), periodista "No és una anècdota, és un indicador. Tots coneixem molts #altrescatalans que avui són activistes de Súmate o l'ANC. Diversos com el país"

9. Miquel Pucurull (@Pucurull), jubilat "En córrer una marató potser se'ns arruga la pell. Però, a canvi, se'ns desarruga l'ànima"

10. Jordi Caixàs (@palamospower), periodista "Avui hi ha la #maratobcn2014. Més moderns per metro quadrat que al Primavera Sound. Paciència a la resta de barcelonins. #maratobarcelona"

11. Núria Iceta (@nuriaiceta), editora "Dia d'arrossegar jaquetes i enyorar capells desats encara al fons dels armaris. I de començar a pensar en protectors solars #primavera"

stats