Proves versus especulacions: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa es posiciona davant la compareixença del president de la Generalitat assegurant que no hi ha "proves de finançament irregular" de CDC. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Lourdes Ciuró (@lciuro), diputada al Congrés (CiU) "La Fiscalia, una de les institucions més qüestionades, torna a demostrar que està més al servei del 'Gobierno' que de la defensa de l'interès públic"

2. Cristina Pardo (@cristina_pardo), periodista "Artur Mas diu que la fiscalia acusa CDC sense proves. Sí, esclar. Això és una conspiració fiscal contra el PP, CDC, Messi i la infanta"

3. Josep Maria Canyelles (@jmcanyelles), consultor d'empreses "Certament la sensació de corrupció generalitzada pot ser un element de desmobilització. O no... Podrem entrar nets en un nou estat"

4. Juli Fernàndez (@fdez_juli), diputat al Parlament (PSC) "El dret a decidir també vol dir transparència i responsabilitat"

5. Betona Comín (@BetonaComin),directora de COSES "El que és indiscutible és que el #presidentMas és valent i sempre sempre dóna la cara!"

6. Gabriel Pernau (@GabrielPernau), periodista "Barcelona té alcalde? CiU ha assolit el seu objectiu històric: desactivar la capital i posar-la al servei del seu projecte nacional"

7. Nicola Padovan (@nicolapadovan), empresari "El turisme adorm l'economia. Molts empresaris van a la via fàcil i inverteixen en negocis turístics sense complicar-se vida. BCN World n'és un exemple"

8. Ignasi Casellas (@Sabria), director general al Condado Hotel Barcelona "@nicolapadovan el turisme representa prop del 20% del PIB de Barcelona? Per quin sector el canviem...? Un tema molt interessant. Continuarem"

9. Ernest Folch (@ernestfolch), editor "Emprenedors, Massachusetts, cultura de l'esforç i blablabla però abaixem els impostos als casinos i apugem les taxes universitàries #farsa"

10. Josep M. Lozano (@JosepMLozano), professor d'Esade "Ja comença a ser hora de no contraposar funcionari i emprenedor com negatiu-positiu. Un país de qualitat els necessita a tots dos. Bons, és clar"

stats