L'emoció d'una mare donant el pit al seu fill nounat, mesos després d'una mastectomia

Les imatges, difoses per la fotògrafa Kate Murray a Twitter, s'han convertit en virals

Ara
1 min
mastect

BarcelonaDonar el pit per primera vegada és un moment especial per a qualsevol mare. Però per a aquesta mare l'emoció ha estat molt intensa. Quan el seu embaràs ja estava avançat va ser diagnosticada amb un càncer de pit i es va haver de sotmetre a una mastectomia. Mai no hauria dit, aleshores, que un dia aconseguiria donar el pit al seu fill. Però la seva història ha tingut final feliç.

El moment en què la mare dóna el pit per primera vegada al seu fill nounat, sense poder contenir les llàgrimes, s'ha convertit en una imatge viral gràcies a Kate Murray, una fotògrafa que ha capturat la intensitat i l'emoció d'aquell instant especial. En la seva pàgina de Facebook, la fotògrafa explica que "aquesta és la definició de força, amor i bellesa en estat pur".

La mare, el nom de la qual no s'ha fet públic, va ser diagnosticada quan estava embarassada. Se li va practicar una mastectomia i va ser sotmesa a un tractament de quimioteràpia, tot durant l'embaràs. El part va ser finalment provocat, durant la setmana 36.

Aquestes són les imatges que estan donant la volta al món:

mastec
mastect
stats